SV Marum JO15-1 schittert in nieuw tenues!

11 november 2022 15:30

Wie afgelopen zaterdag zocht naar de geelhemden van de JO15-1, moest even goed zoeken. De mannen van trainer Eric Peter van der Veen speelden namelijk voor de gelegenheid in hun nieuwe trainingstenues.

teamfotoJO151.jpg

Daar waar de staf en spelers van de JO15-1 zich vanaf de 1e training met vol enthousiasme op het nieuwe voetbalseizoen hebben gestort, heeft dit al tot een aantal geweldige prestaties geleid.

Inmiddels heeft het team in een tijdsbestek van 10 week al 16 wedstrijden afgewerkt, waarin het niveau van spelen steeds hoger wordt. In de bekercompetitie op hoofdklasse niveau heeft het team inmiddels een knappe tweede plaats weten te behalen, en is er tijdens oefencampagne twee maal gewonnen van 5e divisionist Drachtster Boys en één maal van 6e divisionist LAC Frisia. Daarnaast mag men zich in de huidige competitie medekoploper noemen, met zes punten uit twee wedstrijden.

Naast de sportieve prestaties is er ook volop ruimte voor leuke randactiviteiten. Zo hebben de JO15-1 en JO17-1 zich inmiddels gezamenlijk ingeschreven voor een internationaal meerdaags voetbaltoernooi, De Kempen Trophy, in België. Het toernooi wordt gehouden van 26 tot 28 mei en kent vele deelnemers uit onder andere België, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. Om het toernooi te bekostigen zullen de teams zelf geld inzamelen door middel van een aantal inzamelingsacties. Eén hiervan is inmiddels uitgerold, namelijk de Doelpuntenmachine. Bij de Doelpuntenmachine gaan de spelers zelf op zoek naar sponsors, welke per gescoord doelpunt € 1,- in de pot legt, waarbij er bij een tegendoelpunt weer € 0,25 vanaf kan gaan. Wilt u nog een van de spelers sponsoren? dan kan dat via dit formulier.

Het enthousiasme van de groep heeft er inmiddels ook toe geleid dat het gehele team is voorzien een compleet nieuwe trainingstenue. Dit alles mogelijk gemaakt door een aantal fanatieke supporters / sponsors binnen het team in samenwerking met Nienhuis Sport. Hiervoor wil het gehele team hun dank uitspreken aan:

- Jan Aalders (Slenema & Aalders Belastingadviseurs en Accountants)

- Johnny Varwijk (Schildersbedrijf J. Varwijk)

- Arend van der Meulen (VDM Hypotheek- en Financieel Advies)

- Jan Willem Waitz (Waitz Design)

Komende zaterdag zal de JO15-1 te bewonderen zijn op de velden van Zuidhorn om 10:45 uur en de week daarop wacht de topper, thuis om 9:00 uur, tegen VEV.