Lewandowski bereikt magische grens in ranking ESM Gouden Schoen, Depay naast Weghorst

Vandaag om 9:00  Veertig doelpunten. Het is Robert Lewandowski gelukt. De goalgetter van FC Bayern München trof zaterdagmiddag vanaf de strafschopstip het doel en evenaarde daarmee het Bundesligarecord van Gerd Müller. Dat niet alleen. Hij heeft nog een speeldag tegoed om het record alleen op zijn naam te krijgen. De eindzege in het klassement van de ESM Gouden Schoen kan hem allang niet meer ontgaan. Memphis Depay nestelde zich overigens naast Memphis Depay in de ranking. meer »

Play-offs en bekerfinales: deze midweekse duels mag je echt niet missen

Gisteren om 16:00  Veel kaarten in Europese topcompetities zijn inmiddels geschut. Toch zijn enkele Europese tickets en bekercompetities nog onverdeeld en onbeslist. Ook in de aankomende werkweek staan er heerlijke duels op het programma. Schrijf deze wedstrijden alvast in je agenda! meer »

Pavlidis, Drommel en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 34

Gisteren om 13:30  Speelronde nummer 34 in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »

AZ-doelman Bizot weet al of hij naar het EK gaat: "Mijn rol is duidelijk"

Gisteren om 9:00  In de afsluitende competitiewedstrijd van AZ hield doelman Marco Bizot opnieuw 'de nul'. Heracles Almelo kreeg met 5-0 klop. Wat de zomer hem brengt, is nog gissen: vakantie vieren óf met het Nederlands elftal mee naar het Europees kampioenschap. De dertigjarige sluitpost behoort in ieder geval tot de voorselectie van bondscoach Frank de Boer. "Ik weet al waar ik op kan rekenen." meer »

Hoe kies je de beste bookmaker voor jouw voetbal weddenschappen?

Gisteren om 8:00  Op 1 april 2021 is de wet Kansspelen op afstand in werking getreden. Hierdoor is het eindelijk legaal in Nederland om online te gokken op kansspelen. Nog beter nieuws is dat de Nederlandse gokmarkt zich opent voor nieuwe bookmakers op 1 oktober 2021. Op dit moment kunnen binnen -en buitenlandse bookmakers de Nederlandse goklicentie aanvragen bij de Nederlandse Kansspelautoriteit. Na de goedkeuring van hun aanvraag, mogen zij hun diensten aanbieden in Nederland vanaf 1 oktober. meer »