Sponsors

Marum O11 - Be Quick O11, eindstand 2 - 5

Marum JO11-1

2 - 5

Be Quick 1887 JO11-1

Competitie

Hoofdklasse 01

Datum

24 november 2018 9:00

Accommodatie

Sportpark Vitesse
Sportlaan 1 A
7958SL
KOEKANGE
tel. 0522-451763

Marum wist de topper helaas niet tot een goed einde te brengen. Bij de rust stonden de geelhemden nog voor met 2 - 1, maar moesten ze het in de tweede helft fysiek afleggen tegen de stad-Groningers.

Tymen wist zo'n beetje vanaf de zijlijn Marum op voorsprong te zetten. Was het een schot of was het een voorzet? De bal zeilde schitterend over de keeper heen. De 1 - 1 liet niet lang op zich wachten. Wist de keeper van Marum in eerste instantie de bal nog te keren, in tweede instantie was hij kansloos. Be Quick is dan al fysiek meer aanwezig en dus de bovenliggende partij. De bezoekers dringen aan en hierdoor krijgt Marum de nodige ruimte. Met een bekeken afstandsschot in de bovenhoek weet Marum weer op voorsprong te komen; 2 - 1. Echter Be Quick zet weer aan en komt via de 2 - 2 op een 2 - 3 voorsprong via een vrije trap waarbij het zicht van de keeper werd ontnomen. Dan volgt een vrije trap van de bezoekers die over moet worden genomen en via een hoofd van een Marum speler passeert de bal de doellijn. Marum zet dan nog even aan en laat de keeper nog even zweten, maar weet niet meer te scoren. In de slotfase komt de bal vanuit een corner ongelukkig terecht en weten de bezoekers de 2 - 5 te maken.

Marum blijft ondanks de nederlaag meedoen in de top van de Hoofdklasse en moet a.s. zaterdag de uitwedstrijd spelen tegen GVAV-Rapiditas, dat samen met Be Quick de ongeslagen koploper is.

Arend van der Meulen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!