Sponsors

Senior lid, 16 jaar en ouder

Legitimeren

Volgens artikel 44A van het Reglement Amateurvoetbal moeten nieuwe leden van 16 jaar en ouder zich bij aanmelding bij de secretaris van de club legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Soort en nummer van het legitimatiebewijs moeten door de vereniging bij de aanmelding als lid van de KNVB vermeld worden. Indien deze gegevens niet worden vermeld, kan ook geen aanmelding als lid bij de KNVB plaats vinden.

Aan de hand van het aanmeldingsformulier wordt de nieuwe speler aangemeld bij de KNVB waarna hij of zij speelgerechtigd is.

Aanmelden Senior Lid (16 jaar en ouder)

Indien je lid van ons of andere club was.

geef je e-mailadres ook op www.svmarum.nl om de officiële nieuwsbrief automatisch te ontvangen.

Of

Een nieuw lid verklaart bij deze aanmelding akkoord te gaan met de punten zoals genoemd op contributie pagina en machtigt SV Marum tot het incasseren van de te innen gelden van bovengenoemd bank/gironummer.

Vrijwilligers


Een vereniging zoals S.V. Marum wordt voor en door de leden in stand gehouden. De inzet door middel van het uitvoeren van een vrijwilligerstaak van ieder lid en bij jonge leden, de ouders/verzorgers, is daarbij uitgangspunt en als zodanig voorwaarde voor het lidmaatschap. Dat betekent dat iedereen ouder dan 15 jaar en ouders van jongere leden jaarlijks 2x 4 uur een  (eigen gekozen)  vrijwilligerstaak uitvoeren. Daarvoor wordt bij aanmelding de keuze lijst ingevuld. 


Klik hier voor uitgebreide Info vrijwilligersbeleid

Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen om  kennis te maken  met  SV Marum.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!