Afmelden

Beëindigen Lidmaatschap

Het beëindigen van het lidmaatschap kan worden gemeld bij de ledenadministratie van de vereniging ([email protected]).

Voor 15 juni van het lopend seizoen, nadat de verschuldigde contributie is betaald.Voor opzeggingen tijdens het seizoen is men volgens de statuten de contributie van het lopende seizoen verschuldigd. Een seizoen loopt van 1 juli tot 30 juni.Bij opzeggingen met reden (bijv. verhuizing, doktersadvies, e.d.) kan i.o.m. het bestuur hier van worden afgeweken.

Overschrijvingen

Tijdens het seizoen kunnen geen overschrijvingen naar een andere vereniging plaats vinden. Overschrijvingen voor een volgend seizoen dienen voor 31 mei bij de KNVB ingediend te zijn.Een verzoek tot overschrijving na 31 mei wordt als dispensatieverzoek behandeld en wordt getoetst aan de door het bestuur van de KNVB vastgestelde dispensatiecriteria