OldStars Football - sv Marum

Sponsors

OldStars Football

27 maart 2023 9:45


Walking Football is inmiddels ingeburgerd bij de SV Marum en verandert hun naam.

Met de uitbreiding van Walking Football wil SV Marum ook de 55-plussers (zowel mannen als vrouwen) de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier hun favoriete spelletje te kunnen spelen. We zijn nu ruim een jaar onderweg met een zeer enthousiaste groep inclusief kundige trainer(s).

Inmiddels kunnen we stellen dat we over een groep van 18 mannen beschikken die het nivo dusdanig opgekrikt hebben dat we de naam gaan wijzigen van Walking Football in

OldStars SV Marum.

Dit betekent niet dat wij onze intake grens hebben verlegd, integendeel, een ieder is nog steeds van harte welkom en hij of zij zal door de bestaande spelers met open armen ontvangen worden.

Wat is Walking Football?
Walking Football is een uit Engeland overgewaaide langzamere variant van voetbal. Lichamelijk contact, het maken van slidings, rennen en sprinten is verboden. Dit om blessures te voorkomen. De bal mag niet boven heuphoogte komen. Er wordt op een aangepast veld met kleine doeltjes zonder keeper gespeeld. De training bestaat uit een warming up, oefenvormen en wordt afgesloten door een partijtje en ,in het geval van SV Marum, ook de hele belangrijke derde helft. Even napraten en socialiseren.

Kernwaarden
De kernwaarden van OldStars Football zijn: verantwoord bewegen, sociaal contact, ontmoeten, plezier. Het belangrijkste doel is om 55-plussers bij elkaar te brengen en ze via deze vorm van voetbal aan het sporten en bewegen te krijgen.

Deelnemers worden actiever, hun leefstijl verbetert en hun gezondheid neemt toe. Met deze vorm van voetbal wordt de fitheid gestimuleerd. Walking Football is voor iedereen, ook 55-plussers die nooit aan voetbal hebben gedaan kunnen meedoen.

Trainingen
Old Stars SV Marum traint op de zondagmorgen, inloop vanaf 10.00 uur met een kop koffie en een plakje cake. Training start om 10.30 uur en eindigt meestal een uurtje later.

Wil je je aanmelden of meer informatie hebben, neem dan contact op met:

Piet van Til of Rob Assink

Tel.: 06-58959873 / 06-51628759

E-mail: WF@svmarum.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!