Marum 45 plus opnieuw kampioen

28 mei 2024 14:45

Afgelopen vrijdag hebben de oude strijders van het 45+ team opnieuw het kampioenschap behaald. In een zinderend slot van de competitie in Grijpskerk moesten de mannen nog een punt halen om wederom als kampioen gekroond te worden. Hoewel het op papier een gemakkelijke klus leek, was de spanning duidelijk zichtbaar bij enkele spelers. Trainer/coach Biermann was er vooraf niet gerust op: "Ze hebben samen denk ik wel 3.500 wedstrijden in Marum 1 gevoetbald, maar toch zie ik af en toe trillende knieƫn bij de mannen." Gelukkig had Marcel (M) een busje geregeld, waardoor iedereen zich volledig op de wedstrijden kon concentreren.

Afgelopen vrijdag hebben de oude strijders van het 45+ team opnieuw het kampioenschap behaald. In een zinderend slot van de competitie in Grijpskerk moesten de mannen nog een punt halen om wederom als kampioen gekroond te worden. Hoewel het op papier een gemakkelijke klus leek, was de spanning duidelijk zichtbaar bij enkele spelers. Trainer/coach Biermann was er vooraf niet gerust op: "Ze hebben samen denk ik wel 3.500 wedstrijden in Marum 1 gevoetbald, maar toch zie ik af en toe trillende knieën bij de mannen." Gelukkig had Marcel (M) een busje geregeld, waardoor iedereen zich volledig op de wedstrijden kon concentreren.

Met de steun van trouwe supporters André P. en Ginus B. (de twee van Breda) en onder toeziend oog van SV Marum “bestuurslid technische zaken” Boezerooij, werd er om 20:00 uur afgetrapt tegen directe concurrent Grijpskerk. In een spannende wedstrijd was Marum de bovenliggende ploeg. Grijpskerk bood echter goed tegenstand, gesteund door het talrijk aanwezige thuispubliek. Zelfs speelsters van de damesteams, die op het veld ernaast speelden, keken vol bewondering naar de strakke buikjes van de Marum-spelers. Dit leidde er misschien toe dat topspits Dijk zijn vizier nog niet scherp had staan en enkele keren net over of naast schoot. Gelukkig had keeper Veen een uitstekende dag en hield ogenschijnlijk moeiteloos de nul. Uiteindelijk was het verdediger Johnny Camaro die met een harde schuiver de Grijpskerk-doelman kansloos liet en Marum vlak voor tijd op een 1-0 voorsprong zette. Deze voorsprong lieten de ervaren mannen natuurlijk niet glippen en speelden de wedstrijd vakkundig uit. Kampioen!

45plus.jpg