Final League Toernooi MO13

10 juni 2024 10:15

Op zaterdag 8 juni werd op de velden van SV Marum het KNVB Final League Toernooi voor de MO13 georganiseerd. De deelnemende meiden kwamen van ASV Dronten, SC Rouveen, FC Zuidlaren, JVZ Zuidwolde, FC Assen en natuurlijk ‘ons eigen’ ST Marum/Westerkwartier.

Om 09.45 uur betraden de teams – onder begeleiding van een zelf ingezonden nummer – veld 1 voor een indrukwekkende line up. Hier werden ze verwelkomd door onze voorzitter Ralf Buiter.

FLTMO13-01.jpg

Om 10 uur ging het los. Alle teams speelden een keer tegen elkaar in wedstrijden van 15 minuten. Onze deskundige scheidsrechters Jaron, Klaas, Roelof en Erwin zorgden dat dit allemaal vlekkeloos verliep. Het weer was prima, de sfeer goed en de teams waren aan elkaar gewaagd. Voor de nodige energie was er tussen de wedstrijden ranja en fruit voor de meiden.

Uiteindelijk ging ASV Dronten er met de winst vandoor, gevolgd door de meiden van Rouveen, Zuidlaren, Marum/Westerkwartier, Zuidwolde en tot slot Assen. Alle teams kregen een beker uit handen van Roelf van der Meulen en gingen daarmee uiteraard nog even op de foto.

FLTMO13-02.jpg

FLTMO13-03.jpg

We hoorden veel enthousiaste geluiden en mogen concluderen dat het een succes was! Dank aan alle vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen.

De Toernooicommissie.

FLTMO13-05.jpg         FLTMO13-04.jpg