Vrijwilligersavond groot succes

10 juni 2024 16:45

Alle vrijwilligers verzamelden zich afgelopen vrijdag van SV Marum zich voor de jaarlijkse vrijwilligersavond. De sfeer was gezellig, en iedereen was klaar voor een avond vol plezier en ontspanning.

De avond werd afgetrapt met een heerlijke barbecue, waarbij de geur van gegrild vlees en verse salades zich verspreidde over het sportterrein. Vrijwilligers, en hun gezinnen genoten van het smakelijke eten, bereid door een team van enthousiaste grillmeesters.

VW03.jpeg

Na de maaltijd verzamelden de gasten zich onder de feestelijk versierde tent, waar de hoofdact van de avond zou plaatsvinden: de meezing spelshow onder leiding van de sprankelende Rose Murphy. Rose, bekend om haar aanstekelijke energie en muzikaliteit, wist het publiek meteen mee te krijgen. Iedereen zong uit volle borst mee met de bekende hits, en er werd veel gelachen.

VW01.jpeg   VW02.jpeg

De voorzitter dhr. Buiter vroeg de aandacht van het publiek en bedankte iedereen voor hun inzet en betrokkenheid bij de vereniging. Vervolgens richtte hij zich tot Bea Aardema, een vrijwilliger die na vele jaren trouwe dienst afscheid zou nemen van SV Marum. Met warme woorden prees hij haar toewijding en het harde werk dat ze gedurende haar tijd bij de club had verricht.

"Bea, jouw inzet en enthousiasme hebben een blijvende impact gehad op onze vereniging," sprak dhr. Buiter. "Namens iedereen bij SV Marum wil ik je hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We wensen je het allerbeste voor de toekomst. “Bea ontving een prachtig kado en een blijvend aandenken aan haar tijd bij de club. Het applaus dat volgde was oorverdovend.

De rest van de avond werd doorgebracht met meer muziek, dans en gelach. Het was een avond vol warmte, dankbaarheid en plezier en een mooie manier om de onvermoeibare inzet van alle vrijwilligers te vieren. SV Marum had weer eens laten zien wat een geweldige vereniging het is, met vrijwilligers die het hart en de ziel van de vereniging vormen.

VW04.jpeg