Jeugdlid, jonger dan 16 jaar

Legitimeren

Volgens artikel 44A van het Reglement Amateurvoetbal moeten nieuwe leden van 16 jaar en ouder zich bij aanmelding bij de secretaris van de club legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Soort en nummer van het legitimatiebewijs moeten door de vereniging bij de aanmelding als lid van de KNVB vermeld worden. Indien deze gegevens niet worden vermeld, kan ook geen aanmelding als lid bij de KNVB plaats vinden.

Jeugdleden kunnen, indien gewenst, een aantal proeftrainingen volgen. Dit kan in overleg met de jeugd coördinator.

Aan de hand van het aanmeldingsformulier wordt de nieuwe speler aangemeld bij de KNVB waarna hij of zij speelgerechtigd is.

Aanmelden Jeugdlid, jonger dan 16 jaar

Indien je lid van ons of andere club was.

geef je e-mailadres ook op www.svmarum.nl om de officiële nieuwsbrief automatisch te ontvangen.

Of

Als ouder van een jeugd lid verklaart u bij deze aanmelding akkoord te gaan met de punten zoals genoemd op de contributie pagina en machtigt SV Marum tot het incasseren van de te innen gelden van bovengenoemd bank/gironummer.

Vrijwilligers

Een vereniging zoals S.V. Marum wordt voor en door de leden in stand gehouden. De inzet door middel van het uitvoeren van een vrijwilligerstaak van ieder lid en bij jonge leden, de ouders/verzorgers, is daarbij uitgangspunt en als zodanig voorwaarde voor het lidmaatschap.

Dat betekent dat iedereen ouder dan 15 jaar en ouders van jongere leden jaarlijks 2x 4 uur een  vrijwilligerstaak uitvoeren. Daarvoor wordt bij aanmelding de keuze lijst ingevuld.

Doet u als ouder al een taak voor een ander gezinslid jonger dan 15 jaar dan bent u voor de volgende kinderen vrijgesteld.

vul in: naam en geboortedatum van de kinderen die al jeugdlid zijn

Geef bij keuze 1 aan welke taak u al doet.

Klik hier voor uitgebreide Info vrijwilligersbeleid

Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen om  kennis te maken  met  SV Marum.

* = verplicht