Meisjes onder 17 zaterdag, MO17-1, 1e klasse 09

5 november 2016 10:30

Accommodatie

Onbekend

1e helft
In de eerste minuut maakte Lotte Boekema al 1-0 met een schitterend doelpunt. De meiden van Marum waren goed op dreef en speelde steeds op de goede helft. De 2-0 wordt gemaakt door Lisanne Braam met een mooi doelpunt. TLC probeert het wel maar onze keepster Larissa Carneiro weet ze goed tegen te houden en ook de verdediging weet de ballen tegen te houden. De 3-0 wordt gemaakt door Danique de Vries en we blijven doorgaan. De meiden van Marum zijn niet te stoppen en blijven op de helft van TLC. De 4-0 wordt gemaakt door Lotte Boekema. En dan komt ook nog de 5-0 gemaakt door Quinty Hoefsmit.

Dan is het rust.

2e helft

WIj als ouders kwamen op het veld toen de tweede helft al begonnen was en ineens kwam TLC terug en stond het 2-5. Maar wij als ouders zijn natuurlijk flink gaan aanmoedingen en Quinty Hoefsmit maakt 2-6. Daarna kwam Lotte Boekema met een mooi doelpunt en werd het 2-7. En Lotte Boekema vond het nog niet genoeg en dacht ik maak de 2-8. Toen dacht Danique de Vries, dit kan ik ook en maakt de 2-9. Lotte Boekema heeft de eindstand mooi afgesloten met 2-10.

Een mooi begin van een nieuwe competitie voor de meiden van MO-17-1D.