Van de bestuurstafel

Corona Info KNVB m.i.v. 15-01-2022

19 januari 20:00  Vanaf 15 januari is het weer voor iedereen mogelijk om te trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden op de club, op het veld én in de zaal, zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip.meer »

Nieuwsbrief SV Marum

16 december 7:30  Met: kerst en nieuwjaars wensen, voorstellen clubhuiscommissie, bier weggooien is zonde, help de club en bestel een rollademeer »

Weer Kiss&Ride op parkeerplaats SV Marum

16 oktober 14:45  Beste voetballers, ouders en andere belangstellenden, Afgelopen dinsdag kreeg amateursportend Nederland een stevige volgende Coronaklap te verwerken. In het licht van de oplopende besmettingen is het helaas niet anders. Vooral teamsporten worden hard geraakt. Dat geldt ook voor onze club. Maar ook nu zullen we er samen voor moeten zorgen dat we onder de nieuwe maatregelen plezier blijven houden in onze sport en dat betekent dat we aangepast verder gaan. Het grootste lichtpuntje is dat onze jeugdleden in ieder geval door mogen. Sporten is gezond en helpt ook tegen het Coronavirus. In deze nieuwsbrief melden we puntsgewijs de aanpassingen die we doen om gezond en aangepast te blijven voetballen. meer »

Bericht van de penningmeester

2 oktober 14:15  Beste donateur, Sv Marum is juist in deze turbulente tijd erg blij met uw bijdrage. Dit jaar vindt vanwege Corona het incasseren voor het eerst plaats via automatische incasso. meer »

Beste leden, ouders en andere belangstellenden,

1 oktober 20:00  Na een hectische week waarin we je al 2 keer geïnformeerd hebben over de Corona maatregelen volgt een aanvulling voor de komende periode. De maatregelen die 29 september j.l. zijn aangekondigd treffen het amateurvoetbal hard. In ieder geval voor de komende drie weken geen publiek bij trainingen en/of wedstrijden en alle kantines, clubgebouwen en terrassen tijdelijk gesloten. meer »