Meisjes onder 17 zaterdag, MO17-1, 1e klasse 09

Erik Homaan

Accommodatie

Onbekend

1e helft
We begonnen aardig goed te voetballen, maar de bal had geen zin om in het doel te gaan. Lotte Boekema miste best veel kansen in de 1ste helft, want ze had zin om de hele tijd tegen de keeper aan te schieten. Uiteindelijk kwam er een mooie voorzet van Janienke Roelfsema waaruit Danique de Vries een mooie eerste doelpunt had gescoord.

Het tweede doelpunt kwam ook van een mooie voorzet van Henrike Bakker, die Lisanne Braam super mooi afmaakte om links in de kruising over de keeper te schieten. Dit was voor Lisanne braam een wereld doelpunt.

In de kleedkamer kregen we goeie complimenten van de leiders, dus we gingen met een goed gevoel de tweede helft in.

2e helft
In het begin was het weer even lastig om een doelpunt te maken, Maar de inzet was helemaal goed. We gingen als team direct op hun kant van het veld en bleven de hele tijd daar. Er waren wel wat foutjes in de achterhoede, Waardoor bijna een doelpunt uit kwam. Janienke Roelfsema maakten ook nog een mooi afstand schot die zo het doel in ging . De stand was nu 3-0 voor Marum. Het vierde doel punt kwam door Henrike Bakker die voor het doel schoot en dat was de 4-0.

De laatste 10 minuten ging niet zo goed als in het begin, er was een corner voor Oerterp en zo kwam het tegendoelpunt. De keepster Larissa Carneiro wou hem nog tegen houden maar hij glipte door de vingers, toen was Henrike bakker er nog om hem niet over de lijn te laten gaan maar ze raakte hem net verkeerd en kwam in het doel. Zo was de stand 4-1 voor Marum.

Aan het einde van de wedstijd zaten we nog met ze allen in de kantine, want sinterklaas was nog langs geweest met leuke cadeautjes en een mooi gedicht.

Volgende week zaterdag hebben de MO17-1 Marum de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Roden MO17-1 om 14:00 in Roden.