Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

De meiden van de mo20

9 oktober 2023 16:15

Nou ja, daar sta je dan, voor de dankbare taak om een wedstrijdverslag te schrijven. Wat moet je dan zeggen?

Laten we beginnen met het feit dat bijna alle 15 meiden op tijd in de kleedkamer waren voor de 'wake-up speech'. Nadat de laatsten hun haar hadden bijgewerkt en de wimpers krulden, begaven we ons naar het veld. Tijd voor een warming-up, waarbij de rondjes steeds korter leken te worden, en de keeper inschieten op de achtergrond van een keiharde beat die uit de speakers van DJ Do schalde. Perfecte voorbereiding, zou je denken. Lycurgus daarentegen... die deed het rustig aan. Ze betraden het veld pas om 8.50 uur.

In de eerste helft speelden we geweldig en scoorden we twee prachtige goals. Met 2-0 gingen we de rust in. Lux, vol zelfvertrouwen, kwamen de dames het veld op, vergezeld door een plotselinge windvlaag. Onze 12e man als tegenstander. Dat gaf Lycurgus moed. Binnen de kortste keren stond het 2-1, toen 2-2 en vervolgens 2-3. Dit was niet de bedoeling. En daar was dan die vervelende 3-3, na veel pijn en moeite. Lycurgus maakte het af met een 3-4 eindstand.

Laten we tot slot onze vaste scheidsrechter Andries bedanken voor zijn ongelooflijke betrokkenheid. Andries, bedankt!!!!!! Conclusie: we hebben fantastisch gespeeld en hadden eigenlijk niet moeten verliezen, maar ja, jammer genoeg wel. Snel op naar onze laatste tegenstander van deze fase. Hoogezand, here we come!!!!!!

Groetjes van de meiden van de MO20, die zelfs een wervelwind niet tegenhouden kunnen!"