Laatste week dat de jeugd langs de deuren komt met de Grote Clubactie verkoopboekjes

9 oktober 16:30  Aankomende week is de laatste week dat de jeugd langs de deuren komt met de grote clubactie verkoopboekjes. meer »

Wij hebben uw stem nodig

25 september 20:15  Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom steunt Rabo Clubsupport lokale clubs. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. SV Marum doen mee met Rabo Clubsupport en we hebben uw stem nodig, want iedere stem is geld waard!meer »

Nieuwsbrief Jeugd

14 oktober 21:00  Met de laatste nieuwtjes van de jeugdafdeling.meer »

Sjoerd bedankt!

14 oktober 12:00  Zaterdag 10 oktober j.l. hebben we op gepaste wijze Sjoerd Vogelzang bedankt voor zijn inzet voor SV Marum. meer »

Clubhuis sv Marum krijgt nieuwe uitstraling door 100% sv Marum

13 oktober 19:45  Net voor de Coronacrisis is de nieuwe vereniging 100% sv Marum opgericht. Deze vereniging heeft als doel om de sv Marum en haar leden te ondersteunen.meer »